Tájékoztató utalványainkról munkavállalóknak

    

Az Opti elektronikus étkezési utalvánnyal egy komplex, könnyen és egyszerűen kezelhető, bankkártya technológiára épülő szolgáltatást nyújtunk Önnek. Az elektronikus utalvány arra hivatott, hogy a korábbi papíralapú, sok kényelmetlenséget megtestesítő papír alapú technológiát kiváltsa. A szolgáltatásunk igénybevevőjének - reméljük Önnek - számos előnye származik az elektronikus utalvány alkalmazásából a korábbi, papír alapúhoz képest:
Nem kell a fix címlettel bajlódnia. A kártyáról pontosan akkora összeg terhelődik, ami a vásárlás értéke
A kártya nem jár le. Amíg a papír alapú utalványok értékét általában év végéig le kell vásárolni, ez a kényelmetlenség ebben az esetben nem áll fenn. Valószínűleg mindannyian kerültünk olyan helyzetbe a papír alapú utalványokkal, hogy az év végéhez közeledve "muszáj volt" az értékét levásárolni. (Természetesen a kártya kopása miatt időközönként cserélni kell a kártyát, ez ebben az esetben öt év.)
A papír alapú utalvány elvesztésekor annak értékét elveszítjük. A kártya elvesztésekor az azonnal letiltható, és új kártya igénylésével hozzá lehet férni a kártyaszámla egyenlegéhez.
Egyszerűbb a kezelése. Amíg a korábbi tömböket kényelmetlen volt nagyobb mennyiségben magunkkal hurcolni, a kártya mindig kéznél van, akkora összeggel, amennyit a kártyaszámlánkon összegyűjtöttünk.
 
Reméljük, sikerült Önt meggyőzni, kérje munkáltatójától az elektronikus utalvány bevezetését.

Munkavállalók számára igényelhető utalványaink:

Kapcsolódó dokumentumok

Kérem válassza ki a dokumentumot, amelyet le kíván tölteni!

Dokumentumaink PDF formátumban tölthetõek le. Megjelenítésükhöz az Adobe Reader, vagy egy másik PDF olvasó program szükséges.

Get Acrobat Reader web logo
Adobe reader letöltése

Partnereink:

Cégjegyzékszám: 01-10-045635
Bankszámlaszám: 10103379-85742500-01004002 (Budapest Bank)


Tel.: 06-1/814-9630
Adószám: 11525370-2-41
Ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Egyenleg lekérdezés
separator VÁLLALATUNKRÓL separator UTALVÁNYAINKRÓL separator DOKUMENTUMTÁR separator GYAKORI KÉRDÉSEK separator KAPCSOLAT separator

Optisoft Zrt.

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

Optisoft Zrt.