Tájékoztató utalványainkról önkormányzatoknak

    

Célunk, hogy az önkormányzatok részére biztosítsuk a segélyek célnak megfelelő felhasználását, ugyanakkor a segélyezett számára választási szabadságot hagyva abban, hogy melyik - célnak megfelelő - helyen és időben kívánja a segélyt igénybevenni, ugyanakkor a segélyek kifizetésének módját egyszerűbbé és olcsóbbá tesszük.
Más társaságokkal szemben mi nem korlátozzuk, hogy pl. csak megadott üzletben megadott gyártó vagy forgalmazó termékeire lehessen felhasználni, mindössze azt szabályozzuk, hogy pl. élelmiszer vagy gyógyszer vásárlására jogosítson.
 
Utalványaink döntően lefedik a teljes segélyezési palettát, így nemcsak élelmiszerre, hanem lakásfenntartásra, egészségügyi (pl. gyógyszer) vagy éppen iskoláztatási támogatásra lehet felhasználni az önkormányzat által szabályozható módon.
 
Az itt letölthető tájékoztató röviden ismerteti az elszámoló központ által nyújtott szolgáltatásokat.
A kártyaképek, melyek oldalunkon, illetve a tájékoztatóban megtekinthetőek az önkormányzat számára biztosítják, hogy az adott önkormányzat elnevezése illetve címere a kártyán megjelenjen.
Dr. Gyergyák Ferenc Szakvéleménye
TÁRKI kutatási eredmény kivonat

Önkormányzatok által igényelhető kártyák:

Partnereink:

Cégjegyzékszám: 01-10-045635
Bankszámlaszám: 10103379-85742500-01004002 (Budapest Bank)


Tel.: 06-1/814-9630
Adószám: 11525370-2-41
Ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Egyenleg lekérdezés
separator VÁLLALATUNKRÓL separator UTALVÁNYAINKRÓL separator DOKUMENTUMTÁR separator GYAKORI KÉRDÉSEK separator KAPCSOLAT separator

Optisoft Zrt.

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

Optisoft Zrt.