Tájékoztató utalványainkról elfogadóhelyeknek

    

A munkáltatók illetve munkavállalóik számára utalvány forgalmazásunk keretében biztosítjuk elektronikus utalvány formájában az étkezési, iskolakezdési, internet utalványokat.
Ezen túlmenően elektronikus utalványként az önkormányzatok számára is biztosítunk olyan utalványokat, melyek természetbeni juttatásként biztosítják a szociális segélyezés célrarendeltségét.

Utalványaink felhasználhatóságuk tekintetében teljesen azonosak a hagyományos papír alapú utalványokkal. Az utalvány mögött, nem a munkavállaló valamely banknál vezetett bankszámlája van, hanem attól elkülönülő egyéni utalvány számla. Az egyéni utalvány számlán nem elektronikus pénz található, és felhasználási köre is korlátozott az utalványt elfogadó üzletekre. A munkavállaló nemcsak a címlet értéke szerint használhatja fel, hanem a beváltás pontosan a vásárlás értékének megfelelően történik.

Milyen előnyökkel jár az OPTI elektronikus utalványok beváltása az elfogadóhelyeknek?

Munkaerő és munkaidő takarékos

A papír alapú utalványok kezelése aránytalanul nagy munkaerő-kapacitást köt le a pénztáraknál és az elszámolást végző munkatársaknál is. Az OPTI elektronikus utalványok beváltása olyan egyszerű, mint a bankkártyás fizetések kezelése.

Biztonságos és kényelmes

Nem kell a kasszákban átszámolni, összesíteni, leellenőrizni, majd a teljes kasszasoron újra átszámolni, összesíteni, leellenőrizni. Nem veszik el, nem semmisül meg, nem válik beazonosíthatatlanná. Biztonságos, az információ a tranzakciókról a banki tranzakciókéval azonos módon áramlik.

Nincs kerekítés

Az elektronikus utalvánnyal történő fizetéskor a vásárlás tényleges összege kerül lehívásra a kártyáról, így minden egyes tranzakció összege pontosan megegyezik a pénztárfőkönyv adataival. 

Gyors:

Az OPTI elektronikus utalvánnyal történő fizetés alkalmával a vásárlás összege azonnal zárolásra kerül, így a beváltóhely akár már másnap hozzájuthat a beváltott utalványok értékéhez.* Nem kell tehát heteket várni, hogy megtörténjen az utalványok értékének rendezése.

Naprakész:

A beváltóhely a nála történt utalvány elfogadásokról akár naponta* is forgalmi tájékoztatást kaphat, így pontosan nyomon követhető az általa bonyolított utalvány forgalom, külön munkaerő-kapacitás ráfordítása nélkül.

Rugalmas:

Rugalmasan alkalmazkodunk elfogadóhelyi Partnereink egyedi igényeihez. Szolgáltatásainkat – elfogadási módok, határidők, adatszolgáltatás tekintetében - az Önök igényeihez igazítjuk.

 

*A beváltóhelyi megállapodás tartalmának függvényében.

Kapcsolódó dokumentumok

Kérem válassza ki a dokumentumot, amelyet le kíván tölteni!

Dokumentumaink PDF formátumban tölthetõek le. Megjelenítésükhöz az Adobe Reader, vagy egy másik PDF olvasó program szükséges.

Get Acrobat Reader web logo
Adobe reader letöltése

Partnereink:

Cégjegyzékszám: 01-10-045635
Bankszámlaszám: 10103379-85742500-01004002 (Budapest Bank)


Tel.: 06-1/814-9630
Adószám: 11525370-2-41
Ügyfélszolgálati iroda: 1025 Budapest, Nagybányai út 92.

Egyenleg lekérdezés
separator VÁLLALATUNKRÓL separator UTALVÁNYAINKRÓL separator DOKUMENTUMTÁR separator GYAKORI KÉRDÉSEK separator KAPCSOLAT separator

Optisoft Zrt.

Egy kis türelmet kérünk, amíg a kívánt tartalom betöltődik...

Optisoft Zrt.